BOOKING AF EN LONGARM 2023

Brenda J Sanders

Longarmqtd@yahoo.dk

22701079

DaisyQuiltsForYou er beliggende i hjertet af den smukke danske natur i 8560 KOLIND.

Her har vi en Handi Quilter Moxie 15″ longarm maskine med 10′ ramme, laser pantograf, lineal base og linealer til udlejning.

PRISEN FOR AT LEJE MOXIE’EN

Formiddag fra kl. 09.00 til 12.00 – 500 kr.

Eftermiddagssession fra kl. 12.00 til 16.00 – 600 kr.

Der opkræves et depositum på 300 kr for at reservere lejetid. Hvis du afbestiller med mere end 24 timers varsel, vil dit depositum blive refunderet. Hvis du aflyser med mindre end 24 timer, vil vi flytte dit depositum til en anden dato efter eget valg, men det vil ikke blive refunderet.

BRUG AF EN LANGARMSMASKINE

Hvis du ikke har brugt en Longarm quiltmaskine før, anbefaler jeg, at du giver dig selv lidt ekstra tid til at blive vist hvordan den skal bruges, den er helt anderledes end en hjemmesymaskine.

Der vil hele tiden være en Quilt Angel i studiet til at hjælpe dig.

https://handiquilter.com/moxie/ for yderligere oplysninger om disse maskiner.

VÆLGE DIN AFTALE

Send mig de nødvendige oplysninger pr. e-mail, se nedenfor 👇 til longarmqtd@yahoo.dk, sammen med den valgte dato for din aftale og oplysning om, hvorvidt du ønsker en formiddag eller en eftermiddag.

Når du har reserveret din lejetid, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe eller SMS 0045 2270 1079.

I prisen er inkluderet nok tråd til at færdiggøre dit projekt, brug af linealer og din helt egen quiltengel ved hånden til at hjælpe dig, hvis det er nødvendigt. Vi har et stort udvalg af farver at vælge imellem og bruger Superior Threads og Issacord.

På grund af ophavsretslove skal du medbringe dine egne pantografer, her er to websteder, som jeg bruger, der sælger “selvudskrivende” pantografer, begge har nemme instruktioner, der hjælper dig med at downloade og udskrive det passende antal ark.

https://www.urbanelementz.com/quilting-designs/pantographs-e2e.html?category_ue=262&pantograph_size=5. Dette firma har et fantastisk udvalg af selvudskrivende mønstre samt et stort udvalg af gratis pantografer, som man kan afprøve.

https://quiltingpantographs.com/. Dette firma har nogle gratis mønstre og et 2 for en tilbud.

Batting kan købes, og vi har en lille mængde quiltstof til konkurrencedygtige priser.

Hvis du ødelægger maskinnålen kan du købe en ny for 50 kr. Størrelse 16 eller 18.

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail

Størrelse og farve på din quilt.

Der er varmt og koldt vand, kaffe, te, varm chokolade og småkager gratis i atelieret.