JEWEL-BOX SCRAPPY MINI QUILT

Denne nemme traditionelle blok er bygget ved at kombinere to endnu enklere blokke: Halve firkantede trekanter og fire patch. Den grundlæggende Jewel box-blok består af to halvkvadratiske trekanter, der er syet sammen med to fire-patch-blokke. Tæppet ser meget mere kompliceret ud, end det faktisk er, og det går hurtigt at samle.

Den nøjagtige betydning af navnet Jewel Box er gået i glemmebogen, men jeg tror, at det henviser til den smukke diamantform i midten af blokken og den beskyttende måde, som de fire blokke cirkler rundt om den.

Selv om Jewel Boxer oftest har lyse baggrunde, giver en mørk baggrund et helt andet udseende:

Jeg brugte et FAT 8th-pakke, som jeg købte i Helene Juuls butik tidligere på måneden, da jeg underviste i et kursus om buede bjælkehytter der.

Her er nogle af de blokke, der blev lavet i løbet af kurset, de er så smukke.

Next month I will be teaching The Easy No Paper Piecing Pineapple quilt. Check out Helene’s website for information. https://helenejuul.dk/collections/kurser/products/pineapple-log-cabin-kursus-underviser-brenda-sanders

Jeg har vedhæftet filen med mønsteret nedenfor, hvis du har problemer med at åbne den, send mig en e-mail, så sender jeg den til dig igen.

Hav en dejlig weekend, Brenda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s